Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Ушкаренко, В. О. | |
dc.contributor.author | Андрусенко, І. І. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-18T10:57:41Z | |
dc.date.available | 2020-03-18T10:57:41Z | |
dc.date.issued | 2002 | |
dc.identifier.citation | Ушкаренко, В. О. Екологічні аспекти стратегії зерновиробництва в Україні [Текст] / В.О. Ушкаренко, І.І. Андрусенко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.21. - С. 3-9 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1244 | |
dc.description.abstract | На всіх історичних етапах розвитку суспільства зерно завжди було головним джерелом розвитку і продовольчої безпеки країн світу. Нині зернові і зернобобові культури займають в них понад 65% орних земель. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Екологічні аспекти стратегії зерновиробництва в Україні | ru |
dc.type | Article | ru |