dc.contributor.author |
Бурак, Валентина |
|
dc.contributor.author |
Новікова, Наталя |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-18T08:56:12Z |
|
dc.date.available |
2020-03-18T08:56:12Z |
|
dc.date.issued |
2018-08-27 |
|
dc.identifier.citation |
СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ КОВБАСИ "ПЕРЕПЕЛИНО-ДЕЛІКАТЕСНА" пат. 127774 Україна МПК A23L 13/60, A23L 23/206, A23L 13/00 . № u 201801359; заявл. 12.02.2018; опубл.27.08.2018, Бюл. № 16. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1242 |
|
dc.description.abstract |
Задачею винаходу є створення ковбаси з м’яса перепелів, які мають підвищену біологічну, харчову цінність та позитивно впливає на стан шлунково-кишкового тракту людини. Перевагою даного способу є те що ковбаси мають у рецептурі клітковину вівсяних висівок. Клітковина у складі цього дієтичного продукту має особливу структуру, яка чинить позитивний вплив на стан травної системи людини. Собівартість досліджуваної ковбаси з м’ясом перепела збільшується на 10,8 % за рахунок введення м’яса перепела та клітковини вівсяних висівок що в сучасних умовах є важливим показником, але перевагою є біологічна цінність продукту яка позитивно впливає на стан шлунково-кишкового тракту людини. |
ru |
dc.publisher |
ДП “Український інститут інтелектуальної власності” |
ru |
dc.subject |
ковбасне виробництво |
ru |
dc.subject |
м'ясо перепелів |
|
dc.subject |
харчова цінність |
|
dc.subject |
клітковина вівсяних висівок |
|
dc.subject |
дієтичне харчування |
|
dc.title |
Спосіб виготовлення ковбаси «Перепелино-делікатесна» |
ru |
dc.type |
Other |
ru |