dc.contributor.author |
Бородай, С.В. |
|
dc.contributor.author |
Грек, О.В. |
|
dc.contributor.author |
Поліщук, Г.Е. |
|
dc.contributor.author |
Солнцева, І.В. |
|
dc.contributor.author |
Borodai, S.V. |
|
dc.contributor.author |
Hrek, O.V. |
|
dc.contributor.author |
Polishchuk, H.E. |
|
dc.contributor.author |
Solntseva, I.V. |
|
dc.date.accessioned |
2019-03-21T13:14:19Z |
|
dc.date.available |
2019-03-21T13:14:19Z |
|
dc.date.issued |
1997 |
|
dc.identifier.citation |
Обробка сироватки мембранними методами [Текст] / С. В. Бородай, О. В. Грек, Г. Е. Поліщук, І. В. Солнцева // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 1997. - Вип.2. - С. 104-109. |
ru |
dc.identifier.isbn |
966-7403-01-7 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/123 |
|
dc.description.abstract |
При переробці молока і виробництві деяких видів молочних продуктів в основу технології закладений принцип концентрації окремих складових частин молока, зокрема білкових. В результаті проведення ряду технологічних операцій на переробних підприємствах молочної галузі можна отримати цілий ряд високобілкових молочних продуктів, таки як: сири кисломолочні, сири сичужні м'які, сири сичужні тверді, казеїни різних видів, казеїнати, копреципітати і цілий ряд інших продуктів. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Айлант |
ru |
dc.subject |
переробка молока |
ru |
dc.subject |
milk processing |
ru |
dc.title |
Обробка сироватки мембранними методами |
ru |
dc.title.alternative |
Whey processing by membrane methods |
ru |
dc.type |
Article |
ru |