Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Бородай, С.В. | |
dc.contributor.author | Грек, О.В. | |
dc.contributor.author | Поліщук, Г.Е. | |
dc.contributor.author | Солнцева, І.В. | |
dc.contributor.author | Borodai, S.V. | |
dc.contributor.author | Hrek, O.V. | |
dc.contributor.author | Polishchuk, H.E. | |
dc.contributor.author | Solntseva, I.V. | |
dc.date.accessioned | 2019-03-21T13:14:19Z | |
dc.date.available | 2019-03-21T13:14:19Z | |
dc.date.issued | 1997 | |
dc.identifier.citation | Обробка сироватки мембранними методами [Текст] / С. В. Бородай, О. В. Грек, Г. Е. Поліщук, І. В. Солнцева // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 1997. - Вип.2. - С. 104-109. | ru |
dc.identifier.isbn | 966-7403-01-7 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/123 | |
dc.description.abstract | При переробці молока і виробництві деяких видів молочних продуктів в основу технології закладений принцип концентрації окремих складових частин молока, зокрема білкових. В результаті проведення ряду технологічних операцій на переробних підприємствах молочної галузі можна отримати цілий ряд високобілкових молочних продуктів, таки як: сири кисломолочні, сири сичужні м'які, сири сичужні тверді, казеїни різних видів, казеїнати, копреципітати і цілий ряд інших продуктів. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Айлант | ru |
dc.subject | переробка молока | ru |
dc.subject | milk processing | ru |
dc.title | Обробка сироватки мембранними методами | ru |
dc.title.alternative | Whey processing by membrane methods | ru |
dc.type | Article | ru |