Репозиторий Dspace

Обробка сироватки мембранними методами

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Бородай, С.В.
dc.contributor.author Грек, О.В.
dc.contributor.author Поліщук, Г.Е.
dc.contributor.author Солнцева, І.В.
dc.contributor.author Borodai, S.V.
dc.contributor.author Hrek, O.V.
dc.contributor.author Polishchuk, H.E.
dc.contributor.author Solntseva, I.V.
dc.date.accessioned 2019-03-21T13:14:19Z
dc.date.available 2019-03-21T13:14:19Z
dc.date.issued 1997
dc.identifier.citation Обробка сироватки мембранними методами [Текст] / С. В. Бородай, О. В. Грек, Г. Е. Поліщук, І. В. Солнцева // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 1997. - Вип.2. - С. 104-109. ru
dc.identifier.isbn 966-7403-01-7
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/123
dc.description.abstract При переробці молока і виробництві деяких видів молочних продуктів в основу технології закладений принцип концентрації окремих складових частин молока, зокрема білкових. В результаті проведення ряду технологічних операцій на переробних підприємствах молочної галузі можна отримати цілий ряд високобілкових молочних продуктів, таки як: сири кисломолочні, сири сичужні м'які, сири сичужні тверді, казеїни різних видів, казеїнати, копреципітати і цілий ряд інших продуктів. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Айлант ru
dc.subject переробка молока ru
dc.subject milk processing ru
dc.title Обробка сироватки мембранними методами ru
dc.title.alternative Whey processing by membrane methods ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись