Репозиторий Dspace

Спосіб приготування фруктового пюре з сухофруктів хурми

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.date.accessioned 2020-03-16T06:22:59Z
dc.date.available 2020-03-16T06:22:59Z
dc.date.issued 2008-11
dc.identifier.citation Спосіб приготування фруктового пюре з сухофруктів хурми: пат. 37458 Україна: МПК A23L 1/06. № u200808713; заявл. 02.07.2008; опубл. 25.11.2008, Бюл. № 22. 2 с. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1211
dc.description.abstract Спосіб приготування фруктового пюре з сухофруктів хурми, що включає подрібнення сухофруктів, варіння сухофруктів, подрібнення, варіння подрібненої маси, протирання, який відрізняється тим, що при приготуванні фруктового пюре з сухофруктів на стадії варіння відбувається подрібнення гарячої маси і продовження варіння до повного розм’якшення сировини. ru
dc.publisher ДП “Український інститут інтелектуальної власності” ru
dc.subject функціональні продукти ru
dc.subject пюре фруктове
dc.subject субтропічна сировина
dc.subject оздоровче харчування
dc.subject харчова цінність
dc.title Спосіб приготування фруктового пюре з сухофруктів хурми ru
dc.type Other ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись