Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.date.accessioned | 2020-03-16T06:22:59Z | |
dc.date.available | 2020-03-16T06:22:59Z | |
dc.date.issued | 2008-11 | |
dc.identifier.citation | Спосіб приготування фруктового пюре з сухофруктів хурми: пат. 37458 Україна: МПК A23L 1/06. № u200808713; заявл. 02.07.2008; опубл. 25.11.2008, Бюл. № 22. 2 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1211 | |
dc.description.abstract | Спосіб приготування фруктового пюре з сухофруктів хурми, що включає подрібнення сухофруктів, варіння сухофруктів, подрібнення, варіння подрібненої маси, протирання, який відрізняється тим, що при приготуванні фруктового пюре з сухофруктів на стадії варіння відбувається подрібнення гарячої маси і продовження варіння до повного розм’якшення сировини. | ru |
dc.publisher | ДП “Український інститут інтелектуальної власності” | ru |
dc.subject | функціональні продукти | ru |
dc.subject | пюре фруктове | |
dc.subject | субтропічна сировина | |
dc.subject | оздоровче харчування | |
dc.subject | харчова цінність | |
dc.title | Спосіб приготування фруктового пюре з сухофруктів хурми | ru |
dc.type | Other | ru |