dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-16T06:22:59Z |
|
dc.date.available |
2020-03-16T06:22:59Z |
|
dc.date.issued |
2008-11 |
|
dc.identifier.citation |
Спосіб приготування фруктового пюре з сухофруктів хурми: пат. 37458 Україна: МПК A23L 1/06. № u200808713; заявл. 02.07.2008; опубл. 25.11.2008, Бюл. № 22. 2 с. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1211 |
|
dc.description.abstract |
Спосіб приготування фруктового пюре з сухофруктів хурми, що включає подрібнення сухофруктів, варіння сухофруктів, подрібнення, варіння подрібненої маси, протирання, який відрізняється тим, що при приготуванні фруктового пюре з сухофруктів на стадії варіння відбувається подрібнення гарячої маси і продовження варіння до повного розм’якшення сировини. |
ru |
dc.publisher |
ДП “Український інститут інтелектуальної власності” |
ru |
dc.subject |
функціональні продукти |
ru |
dc.subject |
пюре фруктове |
|
dc.subject |
субтропічна сировина |
|
dc.subject |
оздоровче харчування |
|
dc.subject |
харчова цінність |
|
dc.title |
Спосіб приготування фруктового пюре з сухофруктів хурми |
ru |
dc.type |
Other |
ru |