00 DSpace/Manakin Repository

Спосіб приготування вареників "Херсонські"

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Сташенко, Софія
dc.date.accessioned 2020-03-16T05:28:49Z
dc.date.available 2020-03-16T05:28:49Z
dc.date.issued 2017-12
dc.identifier.citation Спосіб приготування вареників "Херсонські"/Пат. 119846 Україна МПК A21D 2/00 , A21D 8/02 , A23L 29/00, A23L 33/00. № u201706237; заявл. 19.06.2017; опубл. 26.12.2017, Бюл. № 24. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1206
dc.description.abstract Спосіб приготування вареників, що включає підготовку сировини, заміс тіста, приготування фаршу, розкачування на тонкі пласти, викладання фаршу, формування виробів і варіння вареників протягом 5-7 хв., який відрізняється тим, що 1 % рецептурної кількості пшеничного борошна замінюється висушеною зостерою та у фарші 10 % рецептурної кількості картоплі замінюється на баклажан. ru
dc.publisher ДП “Український інститут інтелектуальної власності” ru
dc.subject вареники, зостера, баклажан ru
dc.title Спосіб приготування вареників "Херсонські" ru
dc.type Other ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу