Репозиторий Dspace

Спосіб приготування вареників "Херсонські"

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Сташенко, Софія
dc.date.accessioned 2020-03-16T05:28:49Z
dc.date.available 2020-03-16T05:28:49Z
dc.date.issued 2017-12
dc.identifier.citation Спосіб приготування вареників "Херсонські"/Пат. 119846 Україна МПК A21D 2/00 , A21D 8/02 , A23L 29/00, A23L 33/00. № u201706237; заявл. 19.06.2017; опубл. 26.12.2017, Бюл. № 24. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1206
dc.description.abstract Спосіб приготування вареників, що включає підготовку сировини, заміс тіста, приготування фаршу, розкачування на тонкі пласти, викладання фаршу, формування виробів і варіння вареників протягом 5-7 хв., який відрізняється тим, що 1 % рецептурної кількості пшеничного борошна замінюється висушеною зостерою та у фарші 10 % рецептурної кількості картоплі замінюється на баклажан. ru
dc.publisher ДП “Український інститут інтелектуальної власності” ru
dc.subject вареники, зостера, баклажан ru
dc.title Спосіб приготування вареників "Херсонські" ru
dc.type Other ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись