Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Сташенко, Софія | |
dc.date.accessioned | 2020-03-16T05:28:49Z | |
dc.date.available | 2020-03-16T05:28:49Z | |
dc.date.issued | 2017-12 | |
dc.identifier.citation | Спосіб приготування вареників "Херсонські"/Пат. 119846 Україна МПК A21D 2/00 , A21D 8/02 , A23L 29/00, A23L 33/00. № u201706237; заявл. 19.06.2017; опубл. 26.12.2017, Бюл. № 24. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1206 | |
dc.description.abstract | Спосіб приготування вареників, що включає підготовку сировини, заміс тіста, приготування фаршу, розкачування на тонкі пласти, викладання фаршу, формування виробів і варіння вареників протягом 5-7 хв., який відрізняється тим, що 1 % рецептурної кількості пшеничного борошна замінюється висушеною зостерою та у фарші 10 % рецептурної кількості картоплі замінюється на баклажан. | ru |
dc.publisher | ДП “Український інститут інтелектуальної власності” | ru |
dc.subject | вареники, зостера, баклажан | ru |
dc.title | Спосіб приготування вареників "Херсонські" | ru |
dc.type | Other | ru |