dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Сташенко, Софія |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-16T05:28:49Z |
|
dc.date.available |
2020-03-16T05:28:49Z |
|
dc.date.issued |
2017-12 |
|
dc.identifier.citation |
Спосіб приготування вареників "Херсонські"/Пат. 119846 Україна МПК A21D 2/00 , A21D 8/02 , A23L 29/00, A23L 33/00. № u201706237; заявл. 19.06.2017; опубл. 26.12.2017, Бюл. № 24. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1206 |
|
dc.description.abstract |
Спосіб приготування вареників, що включає підготовку сировини, заміс тіста, приготування фаршу, розкачування на тонкі пласти, викладання фаршу, формування виробів і варіння вареників протягом 5-7 хв., який відрізняється тим, що 1 % рецептурної кількості пшеничного борошна замінюється висушеною зостерою та у фарші 10 % рецептурної кількості картоплі замінюється на баклажан. |
ru |
dc.publisher |
ДП “Український інститут інтелектуальної власності” |
ru |
dc.subject |
вареники, зостера, баклажан |
ru |
dc.title |
Спосіб приготування вареників "Херсонські" |
ru |
dc.type |
Other |
ru |