dc.contributor.author |
Вибранська, Н. В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-13T09:03:46Z |
|
dc.date.available |
2020-03-13T09:03:46Z |
|
dc.date.issued |
1999 |
|
dc.identifier.citation |
Вибранська, Н. В. Прийоми підвищення м'ясної продукції птиць в умовах взаємодії "генотип х середовище [Текст] / Н. В. Вибранська // Таврійський науковий вісник : присвячується урочистій події - 125-річчю утворення Херсонського сільськогосподарського навчального закладу (1874-1999) / М-во аграр. політики Укр., УААН, Навч. - наук. - вироб. комплекс "Херсон. агроун-т" ; ред. В. О. Ушкаренко. - Херсон : Айлант, 1999. - Вип.11, Ч.1. - С. 179 - 182 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1174 |
|
dc.description.abstract |
Дійовими факторами, що дозволяють підвищувати ефективність галузі птахівництва, є застосування сучасних досягнень генетики, біотехнології, фізіології та годівлі птиці. Це дозволяє створювати оптимальні програми вирощування та експлуатації птиці яєчних і м‘ ясних кросів. Серед найважливіших завдань використання перспективного генофонду птиці провідним є розробка відповідних програм її пристосування до конкретних екологічних і технологічних умов виробництва. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Прийоми підвищення м'ясної продукції птищ в умовах взаємодії "генотип х середовище" |
ru |
dc.type |
Article |
ru |