DSpace Repository

Прийоми підвищення м'ясної продукції птищ в умовах взаємодії "генотип х середовище"

Show simple item record

dc.contributor.author Вибранська, Н. В.
dc.date.accessioned 2020-03-13T09:03:46Z
dc.date.available 2020-03-13T09:03:46Z
dc.date.issued 1999
dc.identifier.citation Вибранська, Н. В. Прийоми підвищення м'ясної продукції птиць в умовах взаємодії "генотип х середовище [Текст] / Н. В. Вибранська // Таврійський науковий вісник : присвячується урочистій події - 125-річчю утворення Херсонського сільськогосподарського навчального закладу (1874-1999) / М-во аграр. політики Укр., УААН, Навч. - наук. - вироб. комплекс "Херсон. агроун-т" ; ред. В. О. Ушкаренко. - Херсон : Айлант, 1999. - Вип.11, Ч.1. - С. 179 - 182 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1174
dc.description.abstract Дійовими факторами, що дозволяють підвищувати ефективність галузі птахівництва, є застосування сучасних досягнень генетики, біотехнології, фізіології та годівлі птиці. Це дозволяє створювати оптимальні програми вирощування та експлуатації птиці яєчних і м‘ ясних кросів. Серед найважливіших завдань використання перспективного генофонду птиці провідним є розробка відповідних програм її пристосування до конкретних екологічних і технологічних умов виробництва. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Прийоми підвищення м'ясної продукції птищ в умовах взаємодії "генотип х середовище" ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account