Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Вибранська, Н. В. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-13T09:03:46Z | |
dc.date.available | 2020-03-13T09:03:46Z | |
dc.date.issued | 1999 | |
dc.identifier.citation | Вибранська, Н. В. Прийоми підвищення м'ясної продукції птиць в умовах взаємодії "генотип х середовище [Текст] / Н. В. Вибранська // Таврійський науковий вісник : присвячується урочистій події - 125-річчю утворення Херсонського сільськогосподарського навчального закладу (1874-1999) / М-во аграр. політики Укр., УААН, Навч. - наук. - вироб. комплекс "Херсон. агроун-т" ; ред. В. О. Ушкаренко. - Херсон : Айлант, 1999. - Вип.11, Ч.1. - С. 179 - 182 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1174 | |
dc.description.abstract | Дійовими факторами, що дозволяють підвищувати ефективність галузі птахівництва, є застосування сучасних досягнень генетики, біотехнології, фізіології та годівлі птиці. Це дозволяє створювати оптимальні програми вирощування та експлуатації птиці яєчних і м‘ ясних кросів. Серед найважливіших завдань використання перспективного генофонду птиці провідним є розробка відповідних програм її пристосування до конкретних екологічних і технологічних умов виробництва. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Прийоми підвищення м'ясної продукції птищ в умовах взаємодії "генотип х середовище" | ru |
dc.type | Article | ru |