dc.contributor.author |
Сморочинський, О.М. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-12T10:20:35Z |
|
dc.date.available |
2020-03-12T10:20:35Z |
|
dc.date.issued |
1999 |
|
dc.identifier.citation |
Сморочинський, О. М. Вплив передзабійних факторів на кількісні та якісні показники баранини [Текст] / О. М. Сморочинський // Таврійський науковий вісник : присвячується урочистій події - 125-річчю утворення Херсонського сільськогосподарського навчального закладу (1874-1999) / М-во аграр. політики Укр., УААН, Навч. - наук. - вироб. комплекс "Херсон. агроун-т" ; ред. В. О. Ушкаренко. - Херсон : Айлант, 1999. - Вип.11, Ч.1. - С. 156 - 159 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1158 |
|
dc.description.abstract |
Збільшення виробництва м'ясної продукції та покрашення її якості можливе за умови комплексного підходу вирішення цієї проблеми. Необхідно, перш за все, визначитися з цінами на продукцію вівчарства. На цій базі здійснювати вдосконалення технології ви-
робництва., поліпшувати існуючі породи овець, що дозволить вівчарству стати конкурентноспроможним |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Вплив передзабійних факторів на кількісні та якісні показники баранини |
ru |
dc.type |
Article |
ru |