00 DSpace/Manakin Repository

Спосіб створення курей м’ясо-яєчного напрямку продуктивності

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ведмеденко, Олена
dc.contributor.author Коваленко, Віталій
dc.date.accessioned 2020-03-11T13:00:08Z
dc.date.available 2020-03-11T13:00:08Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Коваленко В.П., Ведмеденко О.В. Спосіб створення курей м’ясо-яєчного напрямку продуктивності: пат. 127643 МПК (2018.01) А61D 19/00 А01К 67/00 № u2018 03522; заяв. 02.04.2018; опубл. 10.08.2018, Бюл. № 15. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1132
dc.description.abstract Спосіб створення курей м'ясо-яєчного напрямку продуктивності, що базується на міжпорідному схрещуванні та міжлінійній гібридизації, який відрізняється тим, що для схрещування створюються двокомпонентні кроси; батьківські форми представлені родинними формами м'ясного типу, а материнські - родинними формами яєчного напрямку продуктивності. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Державне підприємство "Український інститут інтелетуальної власності" (Укрпатент) ru
dc.title Спосіб створення курей м’ясо-яєчного напрямку продуктивності ru
dc.type Other ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу