Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Жужа, О.О. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-10T11:40:56Z | |
dc.date.available | 2020-03-10T11:40:56Z | |
dc.date.issued | 1999 | |
dc.identifier.citation | Жужа, О. О. Вплив агроекологічних умов на якість зерна різних сортів озимої пшениці [Текст] / О. О. Жужа // Таврійський науковий вісник : присвячується урочистій події - 125-річчю утворення Херсонського сільськогосподарського навчального закладу (1874-1999) / М-во аграр. політики Укр., УААН, Навч. - наук. - вироб. комплекс "Херсон. агроун-т" ; ред. В. О. Ушкаренко. - Херсон : Айлант, 1999. - Вип.11, Ч.1. - С. 79 - 82 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1097 | |
dc.description.abstract | Значення білка в зерні пшениці переоцінити важко. Білок впливає з одного боку на харчову цінність хліба, з другого боку – на його технологічну цінність. Кількість білка в зерні пшениці багато в чому залежить від впливу умов зростання і погодних чинників у період вегетації. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Вплив агроекологічних умов на якість зерна різних сортів озимої пшениці | ru |
dc.type | Article | ru |