00 DSpace/Manakin Repository

Вплив агроекологічних умов на якість зерна різних сортів озимої пшениці

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Жужа, О.О.
dc.date.accessioned 2020-03-10T11:40:56Z
dc.date.available 2020-03-10T11:40:56Z
dc.date.issued 1999
dc.identifier.citation Жужа, О. О. Вплив агроекологічних умов на якість зерна різних сортів озимої пшениці [Текст] / О. О. Жужа // Таврійський науковий вісник : присвячується урочистій події - 125-річчю утворення Херсонського сільськогосподарського навчального закладу (1874-1999) / М-во аграр. політики Укр., УААН, Навч. - наук. - вироб. комплекс "Херсон. агроун-т" ; ред. В. О. Ушкаренко. - Херсон : Айлант, 1999. - Вип.11, Ч.1. - С. 79 - 82 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1097
dc.description.abstract Значення білка в зерні пшениці переоцінити важко. Білок впливає з одного боку на харчову цінність хліба, з другого боку – на його технологічну цінність. Кількість білка в зерні пшениці багато в чому залежить від впливу умов зростання і погодних чинників у період вегетації. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Вплив агроекологічних умов на якість зерна різних сортів озимої пшениці ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу