00 DSpace/Manakin Repository

Продуктивність перепелів за різних рівнів дріжджового екстракту (Saccharomyces cerevisiae)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Пітера, В.О.
dc.contributor.author Отченашко, В.В.
dc.date.accessioned 2025-01-22T08:29:40Z
dc.date.available 2025-01-22T08:29:40Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Пітера, В.О.Продуктивність перепелів за різних рівнів дріжджового екстракту (Saccharomyces cerevisiae)//Таврійський науковий вісник. Серія: Сільськогосподарські науки .- Вип. 126.- Херсонський державний аграрно-економічний університет. Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2022.-С. 198-204 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10359
dc.description.abstract У статті висвітлено питання щодо вивчення впливу сухого порошку екстракту дріж- джів (Saccharomyces cerevisiae) на живу масу та прирости молодняку перепелів. Експе- риментальні дослідження були проведені у навчально-науково-виробничій лабораторії технологій виробництва продукції птахівництва Національного університету біоресур- сів і природокористування України на молодняку перепелів породи золотистий фенікс («Coturnix France»). ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ХДАЕУ ru
dc.title Продуктивність перепелів за різних рівнів дріжджового екстракту (Saccharomyces cerevisiae) ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу