00 DSpace/Manakin Repository

Сортові особливості формування продуктивності бобів овочевих за використання біоінокулянтів і мікоризоутворювача

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Яценко, В.В.
dc.contributor.author Воробйова, Н.В.
dc.date.accessioned 2024-11-06T07:04:22Z
dc.date.available 2024-11-06T07:04:22Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Яценко, В.В. Сортові особливості формування продуктивності бобів овочевих за використання біоінокулянтів і мікоризоутворювача // ТНВ. Вип.126.-Херсон : Видавничий дім «Гельветика», 2022.- С.106-113 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10004
dc.description.abstract У статті наведено результати досліджень впливу біоінокулянтів та мікоризоутво- рюючого препарату на формування продуктивності бобів овочевих в умовах Правобе- режного Лісостепу України ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ХДАЕУ ru
dc.title Сортові особливості формування продуктивності бобів овочевих за використання біоінокулянтів і мікоризоутворювача ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу