dc.contributor.author |
Скорченко, Т. А. |
|
dc.contributor.author |
Грек, О.В. |
|
dc.contributor.author |
Бублик, О. П. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-03T11:09:21Z |
|
dc.date.available |
2020-03-03T11:09:21Z |
|
dc.date.issued |
2000 |
|
dc.identifier.citation |
Скорченко, Т. А. Сухе молоко- сировина для високоякісних йогуртів [Текст] Т.А. Скорченко, О.В. Грек, О.П. Бублик // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2000. - Вып.16. - С. 94-97 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/969 |
|
dc.description.abstract |
Розширення асортименту рідких кисломолочних продуктів, особливо йогуртів, є однією із характерних ознак сучасної незбираномолочної галузі молочної промисловості. Серед йогуртів підвищеним попитом користуються продукти з живою заквасочною мікрофлорою, збалансовані по вмісту окремих компонентів, отримані на основі натуральної екологічно чистої сировини |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Сухе молоко – сировина для високоякісних йогуртів |
ru |
dc.type |
Article |
ru |