00 DSpace/Manakin Repository

Сухе молоко – сировина для високоякісних йогуртів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Скорченко, Т. А.
dc.contributor.author Грек, О.В.
dc.contributor.author Бублик, О. П.
dc.date.accessioned 2020-03-03T11:09:21Z
dc.date.available 2020-03-03T11:09:21Z
dc.date.issued 2000
dc.identifier.citation Скорченко, Т. А. Сухе молоко- сировина для високоякісних йогуртів [Текст] Т.А. Скорченко, О.В. Грек, О.П. Бублик // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2000. - Вып.16. - С. 94-97 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/969
dc.description.abstract Розширення асортименту рідких кисломолочних продуктів, особливо йогуртів, є однією із характерних ознак сучасної незбираномолочної галузі молочної промисловості. Серед йогуртів підвищеним попитом користуються продукти з живою заквасочною мікрофлорою, збалансовані по вмісту окремих компонентів, отримані на основі натуральної екологічно чистої сировини ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Сухе молоко – сировина для високоякісних йогуртів ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу