Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Скорченко, Т. А. | |
dc.contributor.author | Грек, О.В. | |
dc.contributor.author | Бублик, О. П. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-03T11:09:21Z | |
dc.date.available | 2020-03-03T11:09:21Z | |
dc.date.issued | 2000 | |
dc.identifier.citation | Скорченко, Т. А. Сухе молоко- сировина для високоякісних йогуртів [Текст] Т.А. Скорченко, О.В. Грек, О.П. Бублик // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2000. - Вып.16. - С. 94-97 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/969 | |
dc.description.abstract | Розширення асортименту рідких кисломолочних продуктів, особливо йогуртів, є однією із характерних ознак сучасної незбираномолочної галузі молочної промисловості. Серед йогуртів підвищеним попитом користуються продукти з живою заквасочною мікрофлорою, збалансовані по вмісту окремих компонентів, отримані на основі натуральної екологічно чистої сировини | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Сухе молоко – сировина для високоякісних йогуртів | ru |
dc.type | Article | ru |