Репозиторий Dspace

Екологічний стан та якість води вирощувальних ставів за бактеріологічними показниками при внесенні органічних добрив

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Щербак, В.І.
dc.contributor.author Пономаренко, Н.М.
dc.date.accessioned 2020-02-27T13:53:10Z
dc.date.available 2020-02-27T13:53:10Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.citation Щербак, В. І. Екологічний стан та якість води вирощувальних ставів за бактеріологічними показниками при внесенні органічних удобрювачів [Текст] / В. І. Щербак, Н. М. Пономаренко // Таврійський науковий вісник / Мін-во аграрної політики та продовольства України, Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет". - Херсон : Айлант, 2011. - Вип. 76. - С. 340--344 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/857
dc.description.abstract Оцінено екологічний стан та якість води вирощувальних ставів за мікробіологічними показниками при штучній інтенсифікації природної кормової бази внесенням нетрадиційного удобрювача – пивної дробини та перегною, який традиційно використовується в рибництві. Доведено, що якість води вирощувальних ставів при внесенні пивної дробини характеризується такими ж показниками, що і при внесенні перегною. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Екологічний стан та якість води вирощувальних ставів за бактеріологічними показниками при внесенні органічних добрив ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись