Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Хареба, В.В. | |
dc.contributor.author | Кузнєцова, І.В. | |
dc.contributor.author | Хареба, О.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-02-26T12:54:25Z | |
dc.date.available | 2020-02-26T12:54:25Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.citation | Хареба, В. В. Харчове і лікувально-профілактичне значення овочевих і баштанних культур [Текст] / В. В. Хареба, І. В. Кузнєцова, О. В. Хареба // Таврійський науковий вісник / Мін-во аграрної політики та продовольства України, Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет". - Херсон : Айлант, 2011. - Вип. 76. - С. 150-155 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/810 | |
dc.description.abstract | Визначено особливості правильного використання біохімічного складу овочевих і баштанних культур (вуглеводів, білків, вітамінів, харчових волокон, мінеральних та пектинових речовин, органічних кислот та інших корисних сполук) у поєднанні з орга-нолептичними показниками при створенні нових технології переробки та для харчування різних верств населення. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Харчове і лікувальнопрофілактичне значення овочевих і баштанних культур | ru |
dc.type | Article | ru |