Репозиторий Dspace

Харчове і лікувальнопрофілактичне значення овочевих і баштанних культур

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Хареба, В.В.
dc.contributor.author Кузнєцова, І.В.
dc.contributor.author Хареба, О.В.
dc.date.accessioned 2020-02-26T12:54:25Z
dc.date.available 2020-02-26T12:54:25Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.citation Хареба, В. В. Харчове і лікувально-профілактичне значення овочевих і баштанних культур [Текст] / В. В. Хареба, І. В. Кузнєцова, О. В. Хареба // Таврійський науковий вісник / Мін-во аграрної політики та продовольства України, Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет". - Херсон : Айлант, 2011. - Вип. 76. - С. 150-155 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/810
dc.description.abstract Визначено особливості правильного використання біохімічного складу овочевих і баштанних культур (вуглеводів, білків, вітамінів, харчових волокон, мінеральних та пектинових речовин, органічних кислот та інших корисних сполук) у поєднанні з орга-нолептичними показниками при створенні нових технології переробки та для харчування різних верств населення. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Харчове і лікувальнопрофілактичне значення овочевих і баштанних культур ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись