dc.contributor.author |
Хареба, В.В. |
|
dc.contributor.author |
Кузнєцова, І.В. |
|
dc.contributor.author |
Хареба, О.В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-02-26T12:54:25Z |
|
dc.date.available |
2020-02-26T12:54:25Z |
|
dc.date.issued |
2011 |
|
dc.identifier.citation |
Хареба, В. В. Харчове і лікувально-профілактичне значення овочевих і баштанних культур [Текст] / В. В. Хареба, І. В. Кузнєцова, О. В. Хареба // Таврійський науковий вісник / Мін-во аграрної політики та продовольства України, Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет". - Херсон : Айлант, 2011. - Вип. 76. - С. 150-155 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/810 |
|
dc.description.abstract |
Визначено особливості правильного використання біохімічного складу овочевих і баштанних культур (вуглеводів, білків, вітамінів, харчових волокон, мінеральних та пектинових речовин, органічних кислот та інших корисних сполук) у поєднанні з орга-нолептичними показниками при створенні нових технології переробки та для харчування різних верств населення. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Харчове і лікувальнопрофілактичне значення овочевих і баштанних культур |
ru |
dc.type |
Article |
ru |