Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Ушкаренко, Ю. В. | |
dc.date.accessioned | 2020-02-24T11:24:27Z | |
dc.date.available | 2020-02-24T11:24:27Z | |
dc.date.issued | 2000 | |
dc.identifier.citation | Ушкаренко, Ю. В. Хліб у харчуванні людини, шляхи, засоби поліпшення його харчової цінності і якості [Текст] Ю.В Ушкаренко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2000. - Вып.14. - С. 137-143 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/754 | |
dc.description.abstract | Харчування – основний чинник оптимального росту і розвитку людського організму, його працездатності, здоров'я і довголіття. Біологічна цінність хліба оцінюється показниками вмісту і повноцінності білку, жирів і кількості вітамінів, що знаходяться в хлібі, зольних і інших біологічно активних компонентів. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Айлант | ru |
dc.title | Хліб у харчуванні людини, шляхи, засоби поліпшення його харчової цінності і якості | ru |
dc.type | Article | ru |