DSpace Repository

Хліб у харчуванні людини, шляхи, засоби поліпшення його харчової цінності і якості

Show simple item record

dc.contributor.author Ушкаренко, Ю. В.
dc.date.accessioned 2020-02-24T11:24:27Z
dc.date.available 2020-02-24T11:24:27Z
dc.date.issued 2000
dc.identifier.citation Ушкаренко, Ю. В. Хліб у харчуванні людини, шляхи, засоби поліпшення його харчової цінності і якості [Текст] Ю.В Ушкаренко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2000. - Вып.14. - С. 137-143 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/754
dc.description.abstract Харчування – основний чинник оптимального росту і розвитку людського організму, його працездатності, здоров'я і довголіття. Біологічна цінність хліба оцінюється показниками вмісту і повноцінності білку, жирів і кількості вітамінів, що знаходяться в хлібі, зольних і інших біологічно активних компонентів. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Айлант ru
dc.title Хліб у харчуванні людини, шляхи, засоби поліпшення його харчової цінності і якості ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account