dc.contributor.author |
Ушкаренко, Ю. В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-02-24T11:24:27Z |
|
dc.date.available |
2020-02-24T11:24:27Z |
|
dc.date.issued |
2000 |
|
dc.identifier.citation |
Ушкаренко, Ю. В. Хліб у харчуванні людини, шляхи, засоби поліпшення його харчової цінності і якості [Текст] Ю.В Ушкаренко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2000. - Вып.14. - С. 137-143 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/754 |
|
dc.description.abstract |
Харчування – основний чинник оптимального росту і розвитку людського організму, його працездатності, здоров'я і довголіття.
Біологічна цінність хліба оцінюється показниками вмісту і повноцінності білку, жирів і кількості вітамінів, що знаходяться в хлібі, зольних і інших біологічно активних компонентів. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Айлант |
ru |
dc.title |
Хліб у харчуванні людини, шляхи, засоби поліпшення його харчової цінності і якості |
ru |
dc.type |
Article |
ru |