dc.contributor.author |
Доброзорова, О.В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-02-21T08:57:24Z |
|
dc.date.available |
2020-02-21T08:57:24Z |
|
dc.date.issued |
2000 |
|
dc.identifier.citation |
Доброзорова, О. В. Підвищення ефективності виробництва овочів закритого грунту Херсонської області [Текст] О.В. Доброзорова // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2000. - Вип.14. - С. 105-109 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/707 |
|
dc.description.abstract |
Овочі є важливим і дешевим продуктом харчування, що забезпечує потребу населення у вітамінах, мінеральних речовинах, мікроелементах, органічних кислотах, а також частково потребу у вуглеводах, вони регулюють травлення і поліпшують засвоєння інших харчових продуктів, сприяють підвищенню стійкості організму людини проти захворювань. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Підвищення ефективності виробництва овочів закритого ґрунту Херсонської області |
ru |
dc.type |
Article |
ru |