DSpace Repository

Підвищення ефективності виробництва овочів закритого ґрунту Херсонської області

Show simple item record

dc.contributor.author Доброзорова, О.В.
dc.date.accessioned 2020-02-21T08:57:24Z
dc.date.available 2020-02-21T08:57:24Z
dc.date.issued 2000
dc.identifier.citation Доброзорова, О. В. Підвищення ефективності виробництва овочів закритого грунту Херсонської області [Текст] О.В. Доброзорова // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2000. - Вип.14. - С. 105-109 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/707
dc.description.abstract Овочі є важливим і дешевим продуктом харчування, що забезпечує потребу населення у вітамінах, мінеральних речовинах, мікроелементах, органічних кислотах, а також частково потребу у вуглеводах, вони регулюють травлення і поліпшують засвоєння інших харчових продуктів, сприяють підвищенню стійкості організму людини проти захворювань. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Підвищення ефективності виробництва овочів закритого ґрунту Херсонської області ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account