Посмотр 2010 по названию

Отсортировать по:Порядку:Результатам:

  • Дзюндзя, Оксана; Антоненко, Артем; Сеняк, Мар'яна (ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2010-10)
    Соус містить порошок з хурми, воду, фруктозу, композиційну суміш, яка складається із БЖД ЄСО "Супер", гуміарабіку "Fibregum", пектину "GRINDSTED YF 738", лактату кальцію Е327.
  • Дзюндзя, Оксана (2010-10)
    Спосіб приготування фруктового соусу з порошків хурми на вівсяному борошні включає відновлення порошків хурми, з'єднання з розчиненим в холодній кип'яченій воді вівсяним борошном при постійному помішуванні, додавання ...

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись