Патенти: Recent submissions

  • Воєвода, Надія; Паталашка, Анастасія (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2020-01-27)
    Корисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до кондитерського виробництва, до виробництва цукерок. В основу корисної моделі поставлена задача створити цукерки оздоровчого спрямування з гарбузовим пюре, ...
  • Дзюндзя, Оксана (ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2017-10-10)
    Спосіб виробництва кексу підвищеної біологічної і зниженої енергетичної цінності включає підготовку сировини, збивання до утворення однорідної маси, додавання меланжу, карбонату амонію та гідрокарбонату натрію, борошна, ...
  • Ляшенко, Є.В.; Козій, М.С. (Державний департамент інтелектуальної власності, 2009-08-25)
    Інтермедіатор для видалення парафінової суміші, що є розчинником бензольного ряду, який відрізняється тим, що як розчинник бензольного ряду використовують 1,2,4-триметилбензол (псевдокумол).