Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Агапова, Є.М. | |
dc.contributor.author | Сусол, Р.Л. | |
dc.date.accessioned | 2020-12-17T10:02:38Z | |
dc.date.available | 2020-12-17T10:02:38Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.citation | Агапова, Є. М. Фізико-хімічний склад та властивості м’яса і сала свиней великої білої породи різного походження [Текст] / Є. М. Агапова, Р. Л. Сусол // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Грінь Д.С., 2015. - Вип.93. - С. 87-92 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4956 | |
dc.description.abstract | При вивченні фізико-хімічного складу та властивостей м’яса і сала свиней великої білої породи різного походження в умовах сучасного племінного свинарства Одеського регіону встановлено, що у цілому використання методу кросування свиней великої білої породи вітчизняної та зарубіжної селекції при створенні ЗТ «Причорноморський» не погіршило якості м’ясо-сальної продукції у піддослідних тварин, які знаходились в межах технологічних нормативів. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Фізико-хімічний склад та властивості м’яса і сала свиней великої білої породи різного походження | ru |
dc.type | Article | ru |