Репозиторий Dspace

Фізико-хімічний склад та властивості м’яса і сала свиней великої білої породи різного походження

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Агапова, Є.М.
dc.contributor.author Сусол, Р.Л.
dc.date.accessioned 2020-12-17T10:02:38Z
dc.date.available 2020-12-17T10:02:38Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.citation Агапова, Є. М. Фізико-хімічний склад та властивості м’яса і сала свиней великої білої породи різного походження [Текст] / Є. М. Агапова, Р. Л. Сусол // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Грінь Д.С., 2015. - Вип.93. - С. 87-92 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4956
dc.description.abstract При вивченні фізико-хімічного складу та властивостей м’яса і сала свиней великої білої породи різного походження в умовах сучасного племінного свинарства Одеського регіону встановлено, що у цілому використання методу кросування свиней великої білої породи вітчизняної та зарубіжної селекції при створенні ЗТ «Причорноморський» не погіршило якості м’ясо-сальної продукції у піддослідних тварин, які знаходились в межах технологічних нормативів. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Фізико-хімічний склад та властивості м’яса і сала свиней великої білої породи різного походження ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись