Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Скрипченко, Н.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-06-10T11:57:22Z | |
dc.date.available | 2020-06-10T11:57:22Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | Скрипченко, Н. В. Актинідія як джерело високовітамінної продукції [Текст] / Н. В. Скрипченко // Таврійський науковий вісник . - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.80, Ч.2. - С. 387-391. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3703 | |
dc.description.abstract | Подано результати дослідження актинідії A. arguta та A. purpureа як цінної плодової культури в Правобережному Лісостепу України - джерела лікарськодієтичних продуктів. Наведено дані про вміст БАР в плодах та листках актинідії сортів селекції НБС та запропоновано способи їх переробки.. Зроблено висновки про доцільність широкого впровадження актинідії в культуру садівництва. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.title | Актинідія як джерело високовітамінної продукції | ru |
dc.type | Article | ru |