Репозиторий Dspace

Актинідія як джерело високовітамінної продукції

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Скрипченко, Н.В.
dc.date.accessioned 2020-06-10T11:57:22Z
dc.date.available 2020-06-10T11:57:22Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Скрипченко, Н. В. Актинідія як джерело високовітамінної продукції [Текст] / Н. В. Скрипченко // Таврійський науковий вісник . - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.80, Ч.2. - С. 387-391. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/3703
dc.description.abstract Подано результати дослідження актинідії A. arguta та A. purpureа як цінної плодової культури в Правобережному Лісостепу України - джерела лікарськодієтичних продуктів. Наведено дані про вміст БАР в плодах та листках актинідії сортів селекції НБС та запропоновано способи їх переробки.. Зроблено висновки про доцільність широкого впровадження актинідії в культуру садівництва. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.title Актинідія як джерело високовітамінної продукції ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись