dc.contributor.author |
Ушкаренко, Ю. В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-02-17T12:47:03Z |
|
dc.date.available |
2020-02-17T12:47:03Z |
|
dc.date.issued |
2000 |
|
dc.identifier.citation |
Ушкаренко, Ю. В. Основні аспекти соціально-економічної та екологічної оцінки якості продуктів харчування як важливого критерію ефективного розвитку переробних галузей регіональних АПК [Текст] / Ю.В. Ушкаренко // Таврійський науковий вісник / М-во аграр. політики Укр., УААН, Навч. - наук. - вироб. комплекс "Херсон. агроун-т". - Херсон : Айлант, 2000. - Вип.13. - С. 161-167 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/352 |
|
dc.description.abstract |
Проблема організації системи керування якістю
продуктів харчування є надзвичайно актуальною та значимою,
особливо з необхідністю подолання несприятливих соціальнодемографічних процесів, які спостерігаються в Україні і проявляються насамперед в депопуляції (зменшенні кількості та від'ємному природному прирості) населення, скороченні тривалості життя, збільшенні рівня захворюваності людей. Вибір оптимальної стратегії розвитку переробних галузей АПК повинен базуватися насамперед на якості продукції і оцінки її впливу на здоров'я теперішнього та майбутнього поколінь. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Айлант |
ru |
dc.title |
Основні аспекти соціально-економічної та екологічної оцінки якості продуктів харчування як важливого критерію ефективного розвитку переробних галузей регіональних АПК |
ru |
dc.type |
Article |
ru |