DSpace Repository

Основні аспекти соціально-економічної та екологічної оцінки якості продуктів харчування як важливого критерію ефективного розвитку переробних галузей регіональних АПК

Show simple item record

dc.contributor.author Ушкаренко, Ю. В.
dc.date.accessioned 2020-02-17T12:47:03Z
dc.date.available 2020-02-17T12:47:03Z
dc.date.issued 2000
dc.identifier.citation Ушкаренко, Ю. В. Основні аспекти соціально-економічної та екологічної оцінки якості продуктів харчування як важливого критерію ефективного розвитку переробних галузей регіональних АПК [Текст] / Ю.В. Ушкаренко // Таврійський науковий вісник / М-во аграр. політики Укр., УААН, Навч. - наук. - вироб. комплекс "Херсон. агроун-т". - Херсон : Айлант, 2000. - Вип.13. - С. 161-167 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/352
dc.description.abstract Проблема організації системи керування якістю продуктів харчування є надзвичайно актуальною та значимою, особливо з необхідністю подолання несприятливих соціальнодемографічних процесів, які спостерігаються в Україні і проявляються насамперед в депопуляції (зменшенні кількості та від'ємному природному прирості) населення, скороченні тривалості життя, збільшенні рівня захворюваності людей. Вибір оптимальної стратегії розвитку переробних галузей АПК повинен базуватися насамперед на якості продукції і оцінки її впливу на здоров'я теперішнього та майбутнього поколінь. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Айлант ru
dc.title Основні аспекти соціально-економічної та екологічної оцінки якості продуктів харчування як важливого критерію ефективного розвитку переробних галузей регіональних АПК ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account