Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Сичов, М.Ю. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-24T16:56:11Z | |
dc.date.available | 2020-04-24T16:56:11Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | Сичов, М. Ю. М’ясна продуктивність перепелів за різних джерел ліпідів у комбікормах [Текст] / М. Ю. Сичов // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(Т.2). - С. 198-203. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2782 | |
dc.description.abstract | Викладено результати досліджень щодо впливу різних джерел ліпідів у комбікормах на м’ясну продуктивність перепелів. Встановлено, що використання упродовж періоду вирощування молодняку м’ясних перепелів комбікормів з вмістом соєвої олії позитивно впливає на їх забійні якості. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.title | М’ясна продуктивність перепелів за різних джерел ліпідів у комбікормах | ru |
dc.type | Article | ru |