00 DSpace/Manakin Repository

М’ясна продуктивність перепелів за різних джерел ліпідів у комбікормах

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Сичов, М.Ю.
dc.date.accessioned 2020-04-24T16:56:11Z
dc.date.available 2020-04-24T16:56:11Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Сичов, М. Ю. М’ясна продуктивність перепелів за різних джерел ліпідів у комбікормах [Текст] / М. Ю. Сичов // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(Т.2). - С. 198-203. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2782
dc.description.abstract Викладено результати досліджень щодо впливу різних джерел ліпідів у комбікормах на м’ясну продуктивність перепелів. Встановлено, що використання упродовж періоду вирощування молодняку м’ясних перепелів комбікормів з вмістом соєвої олії позитивно впливає на їх забійні якості. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.title М’ясна продуктивність перепелів за різних джерел ліпідів у комбікормах ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу