DSpace Repository

Забійні якості свиней при використанні емульгованого жиру яловичини

Show simple item record

dc.contributor.author Юхно, В.М.
dc.contributor.author Коваленко, В.Ф.
dc.date.accessioned 2020-04-22T19:23:58Z
dc.date.available 2020-04-22T19:23:58Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Юхно, В. М. Забійні якості свиней при використанні емульгованого жиру яловичини [Текст] / В. М. Юхно, В. Ф. Коваленко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(Т.2). - С. 83-87. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2701
dc.description.abstract У статті наведені окремі показники забійних якостей свиней у процесі згодовування їм емульгованого жиру яловичини. Установлено, що використання емульгованого жиру сприяє скороченню терміну досягнення тваринами живої маси 100 кг, покращенню забійних якостей свиней - зниженню товщини шпику водночас збільшенням площі «м'язового вічка» та підвищенню забійного виходу, а також відповідної кількості м'яса та одночасним зменшенню сала. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.title Забійні якості свиней при використанні емульгованого жиру яловичини ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account