dc.contributor.author |
Дєбров, В.В. |
|
dc.contributor.author |
Торська, С.М. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-22T18:20:31Z |
|
dc.date.available |
2020-04-22T18:20:31Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.citation |
Дєбров, В. В. Морфологічний склад яєць сучасних високопродуктивних кросів як основна ознака їх споживчих якостей [Текст] / В. В. Дєбров, С. М. Торська // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(Т.2). - С. 70-74. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2698 |
|
dc.description.abstract |
Вивчені питання динаміки кількісного і якісного складу курячих яєць несучок кросів Хай-Лайн коричневий і Хай-Лайн білий.
Встановлено, що маса білка і жовтка, питома маса білка яєць кросу Хай-
Лайне білий значно менші ніж кросу Хай-Лайн коричневий. Маса шкаралупи,
як основного гаранту її товщини і в кінцевому підсумку захисту споживчих
властивостей яєць під час зберігання і транспортування, становить 11-12% від
маси яєць і не змінюється суттєво за період 25-42 тижні віку птиці. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.title |
Морфологічний склад яєць сучасних високопродуктивних кросів як основна ознака їх споживчих якостей |
ru |
dc.type |
Article |
ru |