DSpace Repository

Адаптивний потенціал проса, гречки та шляхи його підвищення

Show simple item record

dc.contributor.author Аверчев, О. В.
dc.contributor.author Тимофєєв, З. М.
dc.date.accessioned 2020-04-21T14:02:03Z
dc.date.available 2020-04-21T14:02:03Z
dc.date.issued 2002
dc.identifier.citation Аверчев, О. В. Адаптивний потенціал проса, гречки та шляхи його підвищення [Текст] / О.В. Аверчев, З.М. Тимофєєв // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.24. - С. 36-41. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2599
dc.description.abstract Центральне місце в адаптивному рослинництві займає рослина. Тому для забезпечення сталого зростання продуктивності рослинництва на базі адаптивної інтенсифікації необхідно, насамперед, визначити вид і сорт рослин, що культивуються. В умовах півдня України до складу польових культур, що мають високий адаптивний потенціал, слід віднести, насамперед, просо і гречку. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Адаптивний потенціал проса, гречки та шляхи його підвищення ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account