dc.contributor.author |
Аверчев, О. В. |
|
dc.contributor.author |
Тимофєєв, З. М. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-21T14:02:03Z |
|
dc.date.available |
2020-04-21T14:02:03Z |
|
dc.date.issued |
2002 |
|
dc.identifier.citation |
Аверчев, О. В. Адаптивний потенціал проса, гречки та шляхи його підвищення [Текст] / О.В. Аверчев, З.М. Тимофєєв // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.24. - С. 36-41. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2599 |
|
dc.description.abstract |
Центральне місце в адаптивному рослинництві займає рослина. Тому для забезпечення сталого зростання продуктивності рослинництва на базі адаптивної інтенсифікації необхідно, насамперед, визначити вид і сорт рослин, що культивуються. В умовах півдня України до складу польових культур, що мають високий адаптивний потенціал, слід віднести, насамперед, просо і гречку. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Адаптивний потенціал проса, гречки та шляхи його підвищення |
ru |
dc.type |
Article |
ru |