Репозиторий Dspace

Якість м’яса каченят, вирощених у рівновагових угруповуванях

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Архангельська, М.В.
dc.contributor.author Іванов, В.О.
dc.contributor.author Патрєва, Л.С.
dc.date.accessioned 2020-04-08T09:27:19Z
dc.date.available 2020-04-08T09:27:19Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Архангельська, М.В. Якість м'яса каченят, вирощених у рівновагових угрупуваннях [Текст] / М. В. Архангельська, В. О. Іванов, Л. С. Патрєва // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78. - С. 101-104. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2125
dc.description.abstract Встановлено позитивний вплив вирощування каченят у рівновагових угруповуваннях, що дає змогу підвищити основні показники якості м’яса. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.title Якість м’яса каченят, вирощених у рівновагових угруповуванях ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись