Репозиторий Dspace

Експерименти зі споживання тваринних продуктів із вмістом холестерину для здоров’я людей

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Глєбова, Ю.А.
dc.contributor.author Вертійчук, А.І.
dc.date.accessioned 2020-04-08T07:49:35Z
dc.date.available 2020-04-08T07:49:35Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Глєбова, Ю. А. Експерименти зі споживання тваринних продуктів із вмістом холестерину для здоров’я людей [Текст] / Ю. А. Глєбова, А. І. Вертійчук // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.109: Сільськогосподарські науки, Ч.2. - С. 21-27 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2108
dc.description.abstract Автори статті на основі методу ретроспективного аналізу визначили, що причиною шкідливого впливу холестеринмістких продуктів на людину є їх термічна обробка до споживання – смаження, варіння. І вони провели експерименти зі споживання сирих продуктів. Спочатку другий співавтор дослідження проводив експеримент на собі, уживаючи почергово смажені, варені, сирі яйця. Потім до споживання сирих курячих яєць було долучено ще четверо осіб. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Експерименти зі споживання тваринних продуктів із вмістом холестерину для здоров’я людей ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись