Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Станкевич, Г.М. | |
dc.contributor.author | Валентюк, Н.О. | |
dc.contributor.author | Когут, І.М. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-01T10:01:07Z | |
dc.date.available | 2020-04-01T10:01:07Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Станкевич, Г. М. Вплив вологості та температури зерна амаранту на його теплофізичні властивості [Текст] / Г. М. Станкевич, Валентюк Н. О. , І. М. Когут // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.108: Сільськогосподарські науки. - С. 177-184 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1792 | |
dc.description.abstract | У статті представлені результати дослідження теплофізичних властивостей зерно- вої маси амаранту. Для визначення теплофізичних властивостей зерна амаранту з чис- ленних методів, що наведені у науковій літературі, обрали найпростіший зондовий метод вистигаючої пластини. Цей метод заснований на розв’язанні задачі про розповсюдження в необмеженому тілі температури, що віддається протягом деякого часу заздалегідь нагрітою пластиною. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Вплив вологості та температури зерна амаранту на його теплофізичні властивості | ru |
dc.type | Article | ru |