dc.contributor.author |
Мармуль, Л. О. |
|
dc.contributor.author |
Танклевська, Наталія |
|
dc.contributor.author |
Marmul, L. O. |
|
dc.contributor.author |
Tanklevska, N. S. |
|
dc.date.accessioned |
2019-04-05T08:07:46Z |
|
dc.date.available |
2019-04-05T08:07:46Z |
|
dc.date.issued |
1997 |
|
dc.identifier.citation |
Мармуль, Л. О. Ринкові важелі підвищення ефективності виробництва у плодоовочеконсервній галузі Херсонської області [Текст] / Л. О. Мармуль, Н. С. Танклевська // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 1997. - Вип.2. - С. 142-146. |
ru |
dc.identifier.isbn |
966-7403-01-7 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/130 |
|
dc.description.abstract |
Створення і функціонування системи ринкових важелів, посилення процесів інтенсифікації виробничо-збутової діяльності підприємств галузі, зростання їх ефективності, нові економічні перетворення у плодоовочеконсервній промисловості Херсонської області по¬винні супроводжуватись не зменшенням, а послідовним нарощуванням, які¬сним і структурним поліпшенням товарної маси, ринкового попиту, а також підвищенням експортного потенціалу підприємств галузі та надход¬женням іноземних інвестицій тощо. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Айлант |
ru |
dc.subject |
консервація |
ru |
dc.subject |
виробництво консервів |
ru |
dc.subject |
production of canned food |
ru |
dc.subject |
conservation |
ru |
dc.title |
Ринкові важелі підвищення ефективності виробництва у плодоовочеконсервній галузі Херсонської області |
ru |
dc.title.alternative |
Market key-factors of increasing the production efficiency in fruit and vegetable canning industry of the Kherson region |
ru |
dc.title.alternative |
Рыночные рычаги повышения эффективности производства в плодоовощеконсервной отрасли Херсонской области |
ru |
dc.type |
Article |
ru |