Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Каращук, Г. В. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-23T09:28:47Z | |
dc.date.available | 2020-03-23T09:28:47Z | |
dc.date.issued | 2002 | |
dc.identifier.citation | Каращук, Г. В Вміст білка зрошуваного сорізу та основні показники його якості залежно від добрив [Текст] / Г.В Каращук // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.21. - С. 49-53 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1288 | |
dc.description.abstract | Питанням покращення якості сільськогосподарської продукції слід приділяти все більше і більше уваги. Що стосується зерна, то в ньому повинна міститись достатня кількість білків, амінокислот, вуглеводів. Цього можливо досягти тільки при правильному використанні тісно пов’язаних між собою організаційно-господарських, біологічних і агротехнічних факторів, направлених на оптимізацію умов для рослин на всіх етапах органогенезу. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Вміст білка в зерні зрошуваного сорізу та основні показники його якості залежно від добрив | ru |
dc.type | Article | ru |