Репозиторий Dspace

Вміст білка в зерні зрошуваного сорізу та основні показники його якості залежно від добрив

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Каращук, Г. В.
dc.date.accessioned 2020-03-23T09:28:47Z
dc.date.available 2020-03-23T09:28:47Z
dc.date.issued 2002
dc.identifier.citation Каращук, Г. В Вміст білка зрошуваного сорізу та основні показники його якості залежно від добрив [Текст] / Г.В Каращук // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.21. - С. 49-53 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1288
dc.description.abstract Питанням покращення якості сільськогосподарської продукції слід приділяти все більше і більше уваги. Що стосується зерна, то в ньому повинна міститись достатня кількість білків, амінокислот, вуглеводів. Цього можливо досягти тільки при правильному використанні тісно пов’язаних між собою організаційно-господарських, біологічних і агротехнічних факторів, направлених на оптимізацію умов для рослин на всіх етапах органогенезу. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Вміст білка в зерні зрошуваного сорізу та основні показники його якості залежно від добрив ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись