dc.contributor.author |
Каращук, Г. В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-23T09:28:47Z |
|
dc.date.available |
2020-03-23T09:28:47Z |
|
dc.date.issued |
2002 |
|
dc.identifier.citation |
Каращук, Г. В Вміст білка зрошуваного сорізу та основні показники його якості залежно від добрив [Текст] / Г.В Каращук // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.21. - С. 49-53 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1288 |
|
dc.description.abstract |
Питанням покращення якості сільськогосподарської продукції слід приділяти все більше і більше уваги. Що стосується зерна, то в ньому повинна міститись достатня кількість білків, амінокислот, вуглеводів. Цього можливо досягти тільки при правильному використанні тісно пов’язаних між собою організаційно-господарських, біологічних і агротехнічних факторів, направлених на оптимізацію умов для рослин на всіх етапах органогенезу. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Вміст білка в зерні зрошуваного сорізу та основні показники його якості залежно від добрив |
ru |
dc.type |
Article |
ru |