dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-16T07:21:24Z |
|
dc.date.available |
2020-03-16T07:21:24Z |
|
dc.date.issued |
2014-01 |
|
dc.identifier.citation |
Спосіб приготування фруктового соусу "Тропіканочка" /Пат. 86811 Україна МПК A23L 1/39 . № u201309066; заявл. 19.07.2013; опубл. 10.01.2014, Бюл. № 1. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1215 |
|
dc.description.abstract |
Спосіб приготування фруктового соусу із суміші порошків хурми, банану і ананасу на вівсяному борошні передбачає відновлення фруктових порошків, з'єднання з розчиненим в холодній кип'яченій воді структуроутворювачем при постійному помішуванні, додавання фруктози та варіння до загущення. Як структуроутворювач використовують вівсяне борошно. |
ru |
dc.publisher |
ДП “Український інститут інтелектуальної власності” |
ru |
dc.subject |
соус фруктовий |
ru |
dc.subject |
харчові порошки |
|
dc.subject |
хурма |
|
dc.subject |
ананас |
|
dc.subject |
банан |
|
dc.subject |
фруктоза |
|
dc.subject |
функціональні продукти |
|
dc.subject |
вівсяне борошно |
|
dc.title |
Спосіб приготування фруктового соусу "Тропіканочка" |
ru |
dc.type |
Other |
ru |