Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.date.accessioned | 2020-03-16T07:21:24Z | |
dc.date.available | 2020-03-16T07:21:24Z | |
dc.date.issued | 2014-01 | |
dc.identifier.citation | Спосіб приготування фруктового соусу "Тропіканочка" /Пат. 86811 Україна МПК A23L 1/39 . № u201309066; заявл. 19.07.2013; опубл. 10.01.2014, Бюл. № 1. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1215 | |
dc.description.abstract | Спосіб приготування фруктового соусу із суміші порошків хурми, банану і ананасу на вівсяному борошні передбачає відновлення фруктових порошків, з'єднання з розчиненим в холодній кип'яченій воді структуроутворювачем при постійному помішуванні, додавання фруктози та варіння до загущення. Як структуроутворювач використовують вівсяне борошно. | ru |
dc.publisher | ДП “Український інститут інтелектуальної власності” | ru |
dc.subject | соус фруктовий | ru |
dc.subject | харчові порошки | |
dc.subject | хурма | |
dc.subject | ананас | |
dc.subject | банан | |
dc.subject | фруктоза | |
dc.subject | функціональні продукти | |
dc.subject | вівсяне борошно | |
dc.title | Спосіб приготування фруктового соусу "Тропіканочка" | ru |
dc.type | Other | ru |