Репозиторий Dspace

Спосіб приготування фруктового соусу "Тропіканочка"

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.date.accessioned 2020-03-16T07:21:24Z
dc.date.available 2020-03-16T07:21:24Z
dc.date.issued 2014-01
dc.identifier.citation Спосіб приготування фруктового соусу "Тропіканочка" /Пат. 86811 Україна МПК A23L 1/39 . № u201309066; заявл. 19.07.2013; опубл. 10.01.2014, Бюл. № 1. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1215
dc.description.abstract Спосіб приготування фруктового соусу із суміші порошків хурми, банану і ананасу на вівсяному борошні передбачає відновлення фруктових порошків, з'єднання з розчиненим в холодній кип'яченій воді структуроутворювачем при постійному помішуванні, додавання фруктози та варіння до загущення. Як структуроутворювач використовують вівсяне борошно. ru
dc.publisher ДП “Український інститут інтелектуальної власності” ru
dc.subject соус фруктовий ru
dc.subject харчові порошки
dc.subject хурма
dc.subject ананас
dc.subject банан
dc.subject фруктоза
dc.subject функціональні продукти
dc.subject вівсяне борошно
dc.title Спосіб приготування фруктового соусу "Тропіканочка" ru
dc.type Other ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись