Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.date.accessioned | 2020-03-16T06:44:41Z | |
dc.date.available | 2020-03-16T06:44:41Z | |
dc.date.issued | 2010-10 | |
dc.identifier.citation | Спосіб приготування фруктового соусу "Вівсяночка" /Пат. 53866 Україна МПК A23L 1/39. № u201003202; заявл. 19.03.2010; опубл. 25.10.2010, Бюл. № 20. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1213 | |
dc.description.abstract | Спосіб приготування фруктового соусу з порошків хурми на вівсяному борошні включає відновлення порошків хурми, з'єднання з розчиненим в холодній кип'яченій воді вівсяним борошном при постійному помішуванні, додавання фруктози та варіння до загустіння. | ru |
dc.subject | субтропічна сировина | ru |
dc.subject | порошки хурми | |
dc.subject | вівсяне борошно | |
dc.subject | фруктоза | |
dc.subject | відновлення | |
dc.subject | функціональні продукти | |
dc.title | Спосіб приготування фруктового соусу "Вівсяночка" | ru |
dc.type | Other | ru |