00 DSpace/Manakin Repository

Спосіб приготування фруктового соусу "Вівсяночка"

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.date.accessioned 2020-03-16T06:44:41Z
dc.date.available 2020-03-16T06:44:41Z
dc.date.issued 2010-10
dc.identifier.citation Спосіб приготування фруктового соусу "Вівсяночка" /Пат. 53866 Україна МПК A23L 1/39. № u201003202; заявл. 19.03.2010; опубл. 25.10.2010, Бюл. № 20. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1213
dc.description.abstract Спосіб приготування фруктового соусу з порошків хурми на вівсяному борошні включає відновлення порошків хурми, з'єднання з розчиненим в холодній кип'яченій воді вівсяним борошном при постійному помішуванні, додавання фруктози та варіння до загустіння. ru
dc.subject субтропічна сировина ru
dc.subject порошки хурми
dc.subject вівсяне борошно
dc.subject фруктоза
dc.subject відновлення
dc.subject функціональні продукти
dc.title Спосіб приготування фруктового соусу "Вівсяночка" ru
dc.type Other ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу