Репозиторий Dspace

Біологічна цінність білків м'яса великої рогатої худоби при ураженні туберкульозом

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Оліфіренко, В. В.
dc.date.accessioned 2020-03-12T10:07:47Z
dc.date.available 2020-03-12T10:07:47Z
dc.date.issued 1999
dc.identifier.citation Оліфіренко, В. В. Біологічна цінність білків м'яса великої рогатої худоби при ураженні туберкульозом [Текст] / В. В. Оліфіренко // Таврійський науковий вісник : присвячується урочистій події - 125-річчю утворення Херсонського сільськогосподарського навчального закладу (1874-1999) / М-во аграр. політики Укр., УААН, Навч. - наук. - вироб. комплекс "Херсон. агроун-т" ; ред. В. О. Ушкаренко. - Херсон : Айлант, 1999. - Вип.11, Ч.1. - С. 149 - 152 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1154
dc.description.abstract При порівнянні величин біологічної цінності білків, визначених методом амінокислотного скору, якість білків визначається недостатньо, оскільки цей метод не враховує ступеню доступності амінокислот. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Біологічна цінність білків м'яса великої рогатої худоби при ураженні туберкульозом ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись