dc.contributor.author |
Оліфіренко, В. В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-12T10:07:47Z |
|
dc.date.available |
2020-03-12T10:07:47Z |
|
dc.date.issued |
1999 |
|
dc.identifier.citation |
Оліфіренко, В. В. Біологічна цінність білків м'яса великої рогатої худоби при ураженні туберкульозом [Текст] / В. В. Оліфіренко // Таврійський науковий вісник : присвячується урочистій події - 125-річчю утворення Херсонського сільськогосподарського навчального закладу (1874-1999) / М-во аграр. політики Укр., УААН, Навч. - наук. - вироб. комплекс "Херсон. агроун-т" ; ред. В. О. Ушкаренко. - Херсон : Айлант, 1999. - Вип.11, Ч.1. - С. 149 - 152 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1154 |
|
dc.description.abstract |
При порівнянні величин біологічної цінності білків, визначених методом амінокислотного скору, якість білків визначається недостатньо, оскільки цей метод не враховує ступеню доступності амінокислот. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Біологічна цінність білків м'яса великої рогатої худоби при ураженні туберкульозом |
ru |
dc.type |
Article |
ru |