Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Ушкаренко, Ю. В. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-05T09:20:48Z | |
dc.date.available | 2020-03-05T09:20:48Z | |
dc.date.issued | 2000 | |
dc.identifier.citation | Ушкаренко, Ю. В. Організаційно-економічний механізм забезпечення ефективного розвитку харчової промисловості Херсонської області [Текст] / Ю.В. Ушкаренко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2000. - Вып.16. - С. 160-165 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1058 | |
dc.description.abstract | Одним із головних напрямів підвищення ефективного розвитку харчової промисловості є широке впровадження та використання ринкового механізму господарювання. Підвищення ефективності функціонування харчової промисловості необхідно вирішувати у двох напрямках: перший – здійснення організаційних заходів, другий, економічних. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Організаційно-економічний механізм забезпечення ефективного розвитку харчової промисловості Херсонської області | ru |
dc.type | Article | ru |