dc.contributor.author |
Нечмілов, В. М. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-04T08:00:47Z |
|
dc.date.available |
2020-03-04T08:00:47Z |
|
dc.date.issued |
2000 |
|
dc.identifier.citation |
Нечмілов, В. М. Нова технологія виготовлення малосільної бринзи [Текст] / В.М. Нечмілов // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2000. - Вып.16. - С. 104-106 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1015 |
|
dc.description.abstract |
Важливу роль у збільшенні виробництва продуктів харчування для населення відіграє молоко овець, яке з давніх часів використовують для виробництва масла, бринзи та інших сирів, як у зарубіжних країнах, так і у нас, особливо у західних областях України. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Нова технологія виготовлення малосільної бринзи |
ru |
dc.type |
Article |
ru |