DSpace Repository

Нова технологія виготовлення малосільної бринзи

Show simple item record

dc.contributor.author Нечмілов, В. М.
dc.date.accessioned 2020-03-04T08:00:47Z
dc.date.available 2020-03-04T08:00:47Z
dc.date.issued 2000
dc.identifier.citation Нечмілов, В. М. Нова технологія виготовлення малосільної бринзи [Текст] / В.М. Нечмілов // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2000. - Вып.16. - С. 104-106 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1015
dc.description.abstract Важливу роль у збільшенні виробництва продуктів харчування для населення відіграє молоко овець, яке з давніх часів використовують для виробництва масла, бринзи та інших сирів, як у зарубіжних країнах, так і у нас, особливо у західних областях України. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Нова технологія виготовлення малосільної бринзи ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account