Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Нечмілов, В. М. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-04T08:00:47Z | |
dc.date.available | 2020-03-04T08:00:47Z | |
dc.date.issued | 2000 | |
dc.identifier.citation | Нечмілов, В. М. Нова технологія виготовлення малосільної бринзи [Текст] / В.М. Нечмілов // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2000. - Вып.16. - С. 104-106 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1015 | |
dc.description.abstract | Важливу роль у збільшенні виробництва продуктів харчування для населення відіграє молоко овець, яке з давніх часів використовують для виробництва масла, бринзи та інших сирів, як у зарубіжних країнах, так і у нас, особливо у західних областях України. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Нова технологія виготовлення малосільної бринзи | ru |
dc.type | Article | ru |